Månadsgivare

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll 

 kr. 
Personlig information

Kontaktuppgifter

Terms

Donation: 250 kr. Vi söker PROJEKTANSVARIGA!

by Våra Barn

Brinner du för barnens rättigheter? Vill du vara med och påverka och utveckla våra förutsättningar att göra ett bra jobb? Eller känner du någon som skulle passa perfekt för uppdraget? Vi söker dig som vill kämpa för rättigheter för föräldralösa och handikappade barn i Bosnien och Hercegovina.

I och med att organisationen växer för varje år så behöver vi fler ideella krafter som kan engagera sig. Därför söker vi dig som kan tänka sig att ansvara för projekt inom organisationen.

Funktion: Insamlingsstiftelsen Våra Barn

Att engagera sig ideellt, att vara volontär, ambassadör eller projektledare gör inte bara dig gladare utan skapar en ny yrkesroll som du kan ha användning av i framtiden inför kommande jobb.

Vi i Våra Barns styrelse är alla volontärer som har ett högt tempo, med mycket idéer och flera lyckade projekt bakom oss. Vi är passionerade och engagerade i att förändra världen med de krafter och erfarenheter som vi har fått med oss genom åren. Nu har du chansen att bidra och se hur även små förändringar kan betyda stora framsteg för barn som lever i extrem utsatthet.

När många organisationer kämpar med byråkrati och långdragna beslut så har Våra Barn lyckats hoppa över dessa moment och istället fokuserat på att hjälpa direkt, nära och effektivt. Idag når vi över hundra barn och ungdomar som är beroende av vår hjälp. Vi granskas av Länsstyrelsen och Svensk Insamlingskontroll 90-konto. Vi är religiöst obundna och hjälper alla barn oavsett etnisk bakgrund.

Vi söker dig med följande egenskaper

Volontärer delar jämnt på allt arbete, kanske är dina kunskaper och erfarenheter precis vad som behövs i vår organisation. Volontärsuppdraget som projektledare är helt oavlönad och inget arvode betalas ut. Du som tar dig an uppdraget blir ansvarig för det projekt som du tilldelas. Det innebär att du driver projektet, du är självständig, och idéerik, i samarbete och det stöd som behövs av styrelsen ser du till att ro i hamn de mål som vi tillsammans sätter upp.

Hur gör du för att ansöka?

Du som är intresserad anmäler dig via e-mejl senast 30 augusti 2017. Skicka gärna ett mail till Info@stiftelsenvarabarn.se som innehåller följande:

– En kort beskrivning av dig själv.

– Svar på varför du är intresserad av att vara projekledare inom Våra Barn, samt:

– Vad du kan tillföra inom organisationen.

– Hur mycket tid du har att lägga ner på arbetet.

 

På vår hemsida varabarn.nu kan du läsa mer om det arbete och projekt som vi har åstadkommit sedan 2011.

Vi ser fram emot att höra från dig!


About the Author


Våra Barn