Anställda på barnhemmen

Insamlingsstiftelsen Våra Barns anställda består av projektledare, mentorer och personlig assistent

Presentation om våra anställda i Bosnien och Hercegovina, vid intuitionen Mostar och Pasaric Sarajevo.

Silvia Memic – Ordförande/VD

Mer än 15 års erfarenhet av ledarskap, verksamhetsledning, mänskliga resurser och ekonomi inom den kommunala sektorn. Inriktad inom det sociala integration, tjänsteutveckling och affärstransformation.

Sunčica Kragulj – Projektledare

Tagit examen i International Affairs med fokus på marknadsföring i USA. Hon arbetar med ett effektivt och användbart system för att ge stöd till unga, inom sysselsättningsområdet och säkerställa deras existens och en trygg och lycklig framtid, motiverar arbete i Våra Barn.

Dika Kustura – Projektkoordinator och personligassistent

Tagit examen inom ekonomi med inriktning finans och bank. Men livet hade andra planer för henne, ett yrke som hon är stolt över. Att vara anställd i föreningen Våra Barn och arbetat sedan nio år som projektkoordinator och personligassistent.

Lejla Pehilj – Mentor

Avslutade utbildning i Mostar med titeln professor i pedagogik. Engagerad i föreningen sedan 2012. Hennes drivkraft är att ge föräldravård till unga när de fyllt 18 år, – det optimala förutsättningar för liv och arbete.

Elma Glavovic – Mentor

Tagit examen inom professor i förskolepedagogik i universitet Dzemal Bjedic i Mostar. Sedan år 2019 har hon arbetat som mentor på Våra Barn. Att se framsteg hos unga människor är det som uppfyller och driver henne och ger kraften att utveckla dem unga.