Månadsgivare

 kr. 

You have chosen to donate 250 kr.  monthly.

Personlig information

Villkor

Donation: 250 kr.  Monthly

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll DÄRFÖR FINNS VÅRA BARN

Slide Barn och ungdomar som bor på barnhem är den mest utsatta gruppen efter kriget i Bosnien och Hercegovina. Barn med funktionsnedsättning är fortfarande tabu i hela landet och förskjuts av samhället. Vi är en röst för Bosnien & Hercegovinas föräldralösa barn, vi ger dem en framtid och rätten att finnas i samhället. Insamlingsstiftelsen Våra Barn drivs på ideell basis och är helt finansierad av privata gåvor Partipolitiskt och religiöst obunden insamlingsstiftelse som hjälper alla barn oavsett etnisk bakgrund. Barn och ungdomar som bor på barnhem är den mest utsatta gruppen efter kriget i Bosnien och Hercegovina. Barn med funktionsnedsättning är fortfarande tabu i hela landet och förskjuts av samhället. Vi är en röst för Bosnien & Hercegovinas föräldralösa barn, vi ger dem en framtid och rätten att finnas i samhället. Insamlingsstiftelsen Våra Barn drivs på ideell basis och är helt finansierad av privata gåvor Partipolitiskt och religiöst obunden insamlingsstiftelse som hjälper alla barn oavsett etnisk bakgrund.