Månadsgivare

 kr. 

You have chosen to donate 250 kr.  monthly.

Personlig information

Kontaktuppgifter

Villkor

Donation: 250 kr.  Monthly

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll Ny rullstol till Armin

by Våra Barn

  • Posted on september 9, 2019

  • Nyheter

Armin

Armin Kosovac är 34 år gammal och älskar att sjunga och skoja. Till JU Zavod Pazarić kom han när han var tonåring och här har han bott sedan dess.
Då Armin har sjukdomen aralysis cerebralis quadriplegia spastica, behöver han använda hjälpmedel för att ta sig fram. Han hade länge en rullstol som allt mer blev oanvändbar och till slut förvärrades hans hälsosituation så att Armin blev sängliggande. En ny rullstol som passar Armins behov behövdes hittas snabbt.
Vi letade fram en jättefin ny rullstol under våren och Armin har livat upp igen och är sitt glada jag när han fått åter sin livskvalitet.
Vi tackar våra donatorer Softhouse och Franklins tapetserare för deras julgåva till Våra Barn som vi använde för att köpa Armins rullstol. Tack för att ni gör skillnad!

Karmar och hälsningar från Armin och Våra Barn

https://franklinsweden.se

#välgörenhet #göraskillnad #softhouse #juzavodpazaric #franklinstapetserare


About the Author


Våra Barn