Månadsgivare

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll 

 kr. 
Personlig information

Kontaktuppgifter

Terms

Donation: 250 kr. Möt Våra Barns yngsta faddrar

by Våra Barn

  • Posted on januari 18, 2018

  • Nyheter

Anida, 9 år och Din 7 år, bor i Akalla i Stockholm. Varje vecka ser de till att lägga undan en del av sin veckopeng för att i slutet av månaden kunna vara faddrar åt en flicka som bor på barnhem i Bosnien och Hercegovina. De är också volontärer för Våra Barn, där de gärna är med på olika event och samlar in pengar genom olika aktiviteter.

– Ibland besöker vi olika event tillsammans med Våra Barn. Vi har varit i Danmark för att träffa en annan organisation som samarbetar med Våra Barn, det var jättekul, säger Anida.

Två små eldsjälar från Stockholm som sprider glädje bland barnen i Bosnien

Under höstlovet besökte Anida och Din Bosnien för att för första gången träffa barn på barnhem som de kämpar för här i Sverige. Inför besöket hade de sparat ihop pengar för att köpa frukt och bollar till barnen på barnhemmet.

– Det var jätteroligt att besöka Bosnien och få nya kompisar. Jag och min bror tänker ofta på hur andra barn har det och det är så kul att vi kan hjälpa till, säger Anida.

Hur kändes det att träffa barnen som ni har volontärat för i Sverige?

– Det var jättekul, alla ville vara med och leka. Och vi hoppas att de en dag kan komma och besöka oss i Sverige, säger Din.

Men ni avstår varje månad från er veckopeng, hur kommer det sig?

– Det är bara roligt, vi behöver inte så mycket, vi har vår mamma och då vill vi göra andra barn glada som inte har en mamma, säger Anida.

Du kan också göra skillnad genom att bli månadsgivare och försäkra att Våra barn kan fortsätta kämpa för barnens rättigheter i Bosnien.

Bli månadsgivare här!


About the Author


Våra Barn