Månadsgivare

 kr. 

You have chosen to donate 250 kr.  monthly.

Personlig information

Kontaktuppgifter

Villkor

Donation: 250 kr.  Monthly

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll Hyr ett rum i hjärtat av Mostar i Bosnien och Hercegovina

by Våra Barn

Minns ni Ilma? Ilma är idag en av våra ungdomar, som är anställd hos oss. Genom arbetsträning har vi lyckats anställa Ilma som boendevärd i huset där vi hyr ut rum till besökare av staden Mostar. När du väljer att hyra rum hos oss ser Ilma till att sköta om era rum, ordna frukost samt hjälpa er så gott hon kan med assistans av sina mentorer. Med andra ord stödjer ni Ilma att leva ett självständigt liv när ni väljer att bo hos oss under er resa i Mostar.

Vi kan idag erbjuda er fler rum som vi även uppgraderat. Då övriga ungdomarna bott här tidigare flyttat till Vrapcice så har vi nu fyra nya rum att erbjuda. Vi lovar er en trevlig vistelse, komfort och ett boende inte likt något annat!

Så ska du till Mostar och behöver någonstans att bo, eller känner du någon som ska dit och behöver någonstans att övernatta, boka hos oss smidigt och enkelt via Booking.com via länken här.

 

 


About the Author


Våra Barn