Glad sommar önskar vi från Våra Barn till er alla!

Flitiga – det är vad våra volontärer är! Morgon som kväll, vinter som sommar så är det alltid något som görs inom Våra barn. Det har varit ett händelserikt år för oss och juni månad nådde sin pik med ett fullspäckat schema. Här nedan kan du läsa vad vi har åstadkommit den senaste tiden.

  • En fullastad lastbil har skickats till Bosnien med förnödenheter som ni där hemma har skänkt och bidragit till! Ett stort tack till er och ett mega tack till alla volontärer som kom och gjorde ett dunder jobb med att lasta på alla kartonger! Stort TACK till Zlatan och familjen Golalic – “Plivit Trade” som återigen försåg oss med denna lastbil, utan er vore den här insatsen inte möjlig.
  • Vi har genom året också haft en stor närvaro i Bosnien. Vår grundare Indira Alikalfic har varit på besök i Mostar flera gånger, där hon bland annat följt upp projekten och sett över arbetet på plats.
  • I år har Indira sett till att Armin som är rullstolsbunden för första gången kunde återförenas och besöka sin familj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Just nu är också Amra Skaljo Lundberg på plats i Mostar och jobbar med teamet nsa Djeca. Amra har även besökt Bosnien flera gånger under det här halvåret.
  • Vi jobbar transparent och därför finns vår årsredovisning uppe vår hemsida så att du som är intresserad av vår verksamhet kan få en komplett överblick över vårt arbete.
  • Vår nya policyn kan du också hitta på vår hemsida. Det var lite från den administrativa delen av arbete bakom Våra barn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vi har firat nationaldagen tillsammans, som är lika uppskattat varje år på “Rållis”! Med vår volontär Dzeneta i spetsen. Emira var på plats i slottet under nationaldagen och hjälpte Indira och många fler, “gamla” som nya volontärer och tog en sväng förbi Rållis efteråt.
  • Vi är alltid lika glada över att träffa våra volontärer, och nya vänner för i år är Miss World, Bosnia and Hercegovina Aida.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Sedan har vi vår eldsjäl Dzeneta Bradaric som håller våra mediekanaler uppdaterade. Hon har även jobbat hårt med att gästa olika event för att sprida information om Våra Barn och barnens siutation i Bosnien. Dzeneta åstadkommer underverk, tack för att du alltid finns där för Våra Barn.

 

Så, tillsammans gör vi skillnad och utan alla er volontärer där ute så skulle inte vi kunna fortsätta med att förändra liv för föräldrarlösa barn i Bosnien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra barn, våra volontärer och alla ni våra vänner, ni är så mycket mer än ni kan ana! Ni är familj! Vi vill passa på att önska alla er en underbar och solig sommar!

Glad sommar från oss till er!
#Tillsammansgörviskillnad

Genom att surfa på vår webbplats godkänner du användning av cookies.