Månadsgivare

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll 

 kr. 
Personlig information

Kontaktuppgifter

Terms

Donation: 250 kr. Fler företag ger stöd till Våra Barn

by Våra Barn

Östgöta Elitstäd AB är ett serviceföretag i Norrköping som sätter kunden och kvaliteten i fokus och erbjuder ett antal tjänster inom servicesektorn både till kommunen och privatpersoner. Företaget ser också till att hjälpa utsatta barn i Bosnien och Hercegovina och har i flera år donerat till insamlingsstiftelsen Våra Barn. Nu blir Östgöta Elitstäd också månadsgivare.
– Det är självklart att man ska engagera sig, vi har länge följt Våra Barns arbete och vi har sett att projekten som implementerats i Bosnien har fungerat och nu vill vi fortsätta att stödja organisationen, säger vd:n Senada Cedic.

Senada och hennes företag ser också till att sprida information om Våra Barn till andra företagare.
Varför är det viktigt?
– Det är viktigt att hjälpa, det handlar om barn som behöver stöd och hjälp, något vi tar för givet här i Sverige. Vi har många företagare här i Norrköping och vi hoppas att fler ska engagera sig i välgörenhet i större utsträckning än vad som kanske görs idag. Vi på Östgöta Elitstäd ska bli starka ambassadörer för Våra Barn, få fler företag att dela med sig och hjälpa behövande barn, säger Senada Cedic.


About the Author


Våra Barn