Månadsgivare

 kr. 

You have chosen to donate 250 kr.  monthly.

Personlig information

Kontaktuppgifter

Villkor

Donation: 250 kr.  Monthly

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll Bli volontär

Att vara volontär hos oss innebär ett engagemang som gör skillnad men det handlar också om en gemenskap. Vi söker ständigt efter människor som är villiga att ge lite av sin tid för att göra stor skillnad. Som volontär har du möjlighet att utvecklas då vi även organiserar workshops, föreläsningar, tillställningar och möten. Volontärarbete kan innebära direkt hands-on-arbete med att hjälpa med en kampanj/insamling och finnas tillgänglig eller ta del av arbetet på plats i Mostar och Pazaric. Det är upp till var och en. Läs mer om hur det kan se ut, en volontär berättar.

Vi är även på jakt efter stjärnor som kan hjälpa oss bygga upp vår kommunikation och organisation inom stiftelsen. Är du student eller har erfarenhet inom relaterade ämnen? Hör av dig så berättar vi mer!