Månadsgivare

Som månadsgivare ser du till att stödja våra långsiktiga projekt. Du ser till att utsatta barn får en tryggare vardag med mediciner, vård, utbildning och ett tryggt hem. Du ser också till att vi kan planera hjälp till fler barn som lever i utsatthet.

Du väljer själv hur mycket du vill donera via knapparna. Minsta beloppet är 50 kronor. Du kan närsomhelst avsluta dina donation.

Klicka här för att kontrollera vår status på Svensk Insamlingskontroll 

 kr. 
Personlig information

Kontaktuppgifter

Terms

Donation: 250 kr. Albinas resa gör skillnad

by Våra Barn

  • Posted on december 31, 2017

  • Nyheter

Albina är en Våra Barns stjärnskott. Hon är en av de som nu har tagit steget mot ett självständigt liv. Efter många år på olika barnhem runt om i Bosnien och Hercegovina har hon efter Våra Barn självständighets-program tagit klivet ut i arbetslivet och fått ett eget boende. Vi är otroligt stolta över den drivkraft och kompetens som Albina har tagit till sig och att hon vågat påverka sin framtid. Det här är bevis på att era donationer gör skillnad för ungdomar som vill ta emot hjälp.

Vi hoppas att Albina en dag ska vara ledande inom vår lokala organisation Nasa Djeca. Därför bjöd vi henne på ett besök i Sverige, så att hon kan se hur vi på Våra Barn jobbar. Vi vill tacka alla volontärer och donatorer som har ställt upp med både donationer och tid för att Albina ska få det bästa utav sin resa.

Med denna framgångssaga vill vi önska er ett Gott Nytt år! Sverige, ni levererar!

 

Var med du också och gör skillnad för utsatta ungdomar! Som månadsgivare hjälper du Våra Barn hjälpa fler unga med boende, mat, utbildning, arbetsträning och stöd hela vägen till ett självständigt liv. Bli månadsgivare!


About the Author


Våra Barn